ΚΛΕΙΣΙΜΟClose btn

Η εταιρεία Σγουρομάλλης Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2003 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή, συσκευασία και εμπορία ποιοτικών παρασκευασμάτων σαπουνιού και φυσικών καλλυντικών με βάση το πολύτιμο πετρέλαιο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην εγχώρια τουριστική αγορά, ενώ οι εξαγωγές προς την Κύπρο, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία και τη Λιθουανία.

en
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Η ΑΞΙΑ ΜΑΣ
Οικογενειακή επιχείρηση από το 2003 με αρχή την κοινή αγάπη της οικογένειας μας για το αγνό, παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου.

Εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης και του τόπου μας, την Κρήτη.

Επιλέξαμε το κρητικό βιολογικό ελαιόλαδο – ένα από τα καλύτερης ποιότητας ελαιόλαδα παγκοσμίως- για τη δημιουργία φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών.

Διάφορα δραστικά φυσικά συστατικά της ελληνικής, κι όχι μόνο, χλωρίδας επιλέγονται προσεχτικά για τη μοναδικότητά τους και την προσφορά τους σε ομορφιά και υγεία.
α. Η μαστίχα για τις ιατροφαρμακευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες από την αρχαιότητα ακόμα.
β. Το ρόδι για την αντιοξειδωτική προστασία.
γ. Το εξωτικό αλλά πλέον κρητικό αβοκάντο για τη θρέψη και την ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
δ. Η αλόη η γνήσια (Αloe Vera) για τις καταπραϋντικές, επουλωτικές και απαλυντικές ιδιότητες.
ε. To έλαιο αργκάν, ή αλλιώς το ≪υγρό χρυσάφι≫, ένα μαροκινό μυστικό ομορφιάς, για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική δράση στο πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.
ζ. Όλα τα παραπάνω συστατικά δρουν συνδυαστικά με το έλαιο τζοτζόμπα, το μελισσοκέρι, το βούτυρο μάνγκο, την καλέντουλα και πολλά άλλα, εμπλουτίζοντας τις συνθέσεις των προϊόντων.

Έμπνευση των συστατικών είναι οι διατροφικές επιλογές της
οικογένειας και του τόπου.

Δημιουργείται μια ευρεία γκάμα φυσικών σαπουνιών και καλλυντικών προϊόντων με πολλαπλές δράσεις και ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες για το πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και ταυτόχρονα είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Οι ιδιότητες των φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών εκφράζουν την αγάπη, το πάθος και το σεβασμό απέναντι στη φύση, αφού αποκλείεται η χρήση συστατικών επιβαρυντικά για το περιβάλλον και την υγεία.
Sgouromallis Sgouromallis logo
© Kalliston-olive 2021
DESIGN. CODE. DIGITAL MARKETING: